Wat is voor u spelen?

Het Muziekplein, tegenover Station Terwijde, schreeuwt om een nieuwe leven. Op dit moment zijn er plannen maar het duurt lang voordat er iets komt en in de tussentijd heeft men behoefte aan een levendige omgeving. Stichting The Outsiders is van plan om daar een tijdelijk proefplein te maken, dat wellicht ook een plek kan krijgen in de plannen van het toekomstige Muziekplein. ‘Om dit te doen willen we bewoners graag betrekken. Onder de vraag “wat is voor u spelen” organiseren we twee workshops, een voor volwassenen en een voor kinderen. Daaruit halen we informatie voor het ontwerp van het proefplein’, aldus de initiatiefnemers.
Op15 maart is er van 20 tot 21:30 uur een workshop voor volwassenen en op 21 maart van 12:30 tot 14:00 uur een workshop voor kinderen. Beide bijeenkomsten zijn in atelier Kersenboomgaard gebouw 2.
‘We zijn ook brieven aan het verzamelen voor de mensen die niet kunnen komen We vragen aan de mensen om hun verhaal te schrijven over wat voor hen spelen betekent. Als het ontwerp klaar is, dan komt het op het Muziekplein te staan’. Wil je mee doen aan een van de workshops of gewoon geïnformeerd worden van het initiatief? Stuur dan een email: theoutsidersunion@gmail.com of kom langs. Wilt jij jouw verhaal schrijven over wat voor u spelen betekenen? Print deze foto, schrijf het er op en stuur het aan ons door bijvoorbeeld via een foto met je telefoon naar theoutsidersunion@gmail.com

brief wat is voor u spelen?voorkant

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: